ALT="termeni si conditii"

Termeni și Condiții

Designul și conținutul prezentului site-ului www.acte-rs.ro aparțin în exclusivitate ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.

ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA cu sediul social în str. Livezii nr. 20E, Săcele – 505600, jud. Brașov, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Brașov sub nr. F8/1436/2022, având CUI 47293187 este furnizorul de servicii de consultanță pentru afaceri și management în cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.acte-rs.ro

[1] DEFINIȚII

Termenii “site”, “acest site” și “site-ul” folosiți în acest document Termeni și Condiții se referă la site-ul www.acte-rs.ro

Vizitator – orice persoană care accesează site-ul www.acte-rs.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoană fizică care are sau obține acces la conținut, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție de către ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA (electronic) sau în baza unui acord de utilizare existent între ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui cont.

Prin „conținut” înțelegem:

  • toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA într-o anumită perioada.

Cont – secțiune din site formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii și care conține informații despre aceștia.

Comandă – un document electronic ce intervine că formă de comunicare între ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA și Client, prin care acesta transmite ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA intenția să de a achiziționa produse prin intermediul site-ului www.acte-rs.ro

Client – persoană fizică sau juridică care are calitatea de utilizator al site-ului www.acte-rs.ro și care a plasat cel puțin o comandă pe acest site.

Contract la distanță – orice contract încheiat între profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

Date cu caracter personal – informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârstă, sexul și starea civilă, dar mai pot include și alte informații, cum ar fi obiceiuri și preferințe la cumpărături.

[2] ACCEPTAREA “TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR”

Înainte de a viziona acest site, va rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea tuturor detaliilor publicate in Termeni și Condiții.

ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA își rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul prezentului site. În această situație, ZAINESCU ALEXANDRU STEFAN PFA va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe o pagină ce va apărea în momentul accesării site-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract.

[3] CONȚINUTUL SITE-ULUI

Conținutul, astfel cum este definit, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA , acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare) prin prezentul document Termeni și Condiții.

Utilizatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original.

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre www.acte-rs.ro, produsele comercializate de partenerii săi, opiniile utilizatorilor despre produse cât și alte informații considerate de ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA  că fiind de interes pentru utilizatori.

ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe acest site.

ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA își rezervă dreptul de a corectă eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urmă unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunță în prealabil. Implicit, ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau stoc. Aceste erori nu obligă ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA la nicio acțiune. Prețurile și disponibilitatea produselor și serviciilor comercializate pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi.

De obicei, informațiile sunt puse gratuit la dispoziția utilizatorilor. Cu toate acestea, ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA își rezervă dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

[4] COPYRIGHT

Cu excepția opiniilor postate de către utilizatori, conținutul site-ului www.acte-rs.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Așadar, folosirea în scopuri comerciale, fără acordul ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA , a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

În cazul în care găsiți pe website-ul nostru informații ce încalcă drepturile de autor, va rugăm să ne semnalați acest lucru la adresa de email suport@acte-rs.ro

[5] ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR

Pentru a va înregistra că utilizator pe site-ul  www.acte-rs.ro, sunteți obligat să:

1) furnizați date reale, exacte și complete despre dumneavoastră, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de înregistrare al site-ului;

2) actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA are dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără că acest lucru să necesite justificarea atitudinii sale, să suspende sau să interzică accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Prin înregistrarea că utilizator vi se va solicită să alegeți un nume de utilizator și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces că utilizator al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Va rugăm să ne aduceți de îndată la cunoștință pierderea parolei sau orice activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

În cazul în care administratorii site-ului va vor suspendă contul de utilizator, nu veți fi îndreptățit la primirea niciunei despăgubiri.

[6] LEGĂTURI

Site-ul  www.acte-rs.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

[7] DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

O parte din conținutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile și simbolurile lor, este pusă la dispoziția noastră de producătorii și furnizorii parteneri. Din acest motiv, ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) datorită faptului că sunt executate manual în atelierul nostru.

ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA nu-și asumă responsabilitatea cu privire la conținutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, în schimb, își asumă dreptul de a șterge (îndepărta) orice conținut care încalcă Termenii și condițiile prezentului site sau care este în alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA nu își asumă responsabilitatea pentru monitorizarea permanentă a întregului conținut găzduit pe site.

Prețurile publicate sunt informative și pot suferi modificări fără a trimite notificare în prealabil. Prețul produselor comandate și confirmate nu va suferi modificări între momentul confirmării comenzii și momentul intrării produselor în posesia clientului.

ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau afișare a prețurilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afișate pe site.

ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute că urmare a nerespectării de către utilizatori a “Termenilor și condițiilor”.

ZAINESCU ALEXANDRU ȘTEFAN PFA nu răspunde pentru prejudiciile create că urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe site.

[8] CUM COMAND

Comenzile se pot efectua online prin crearea/înregistrarea unui cont de utilizator sau prin email (contract la distanță) cu menționarea tuturor datelor de facturare și a email-ului clientului.

[9] METODE DE PLATA

Comenzile se pot achita prin OP (in cazul comenzilor efectuate prin email) sau prin numerar.

[10] LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea serviciilor achiziționate de pe  www.acte-rs.ro se face exclusiv personal prin înmânarea documentelor care fac obiectul serviciilor achiziționate.

[11] TERMENE DE LIVRARE

Livrarea serviciilor și/sau a documentelor aferente se va discuta la momentul plasării comenzii și va depinde de status-ul documentelor inițiale aflate în posesia Clientului.

Clientul va suportă prețul serviciilor comandate.

În cazul în care serviciul comandat nu se poate furniza, clientul va fi informat cu privire la status-ul acestuia.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

[12] RETURNAREA SERVICIILOR

Contravaloarea serviciilor de consultanță prestate nu se poate returna.

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, ART. 16. 9 (a) Exceptări de la dreptul de retragere – contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist – sunt exceptate de la dreptul de retragere.

[13] CERERI ȘI RECLAMAȚII

Pentru orice cereri și/sau reclamații legate de modalitățile de plata, de livrare, de executare a comenzii și orice alte informații va puteți adresa la următoarele date de contact: adresa de e-mail: suport@acte-rs.ro; telefon: 0766.303.598

[14] FRAUDA

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICĂ CONȚINUTUL SITE-ULUI WWW.ACTE-RS.RO SAU DE A AFECTA FUNCȚIONAREA SERVERULUI CARE GĂZDUIEȘTE SITE-UL WWW.ACTE-RS.RO VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI  WWW.ACTE-RS.RO  ȘI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINȚĂ DEMARAREA PROCEDURILOR JUDICIARE PENALE ÎMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

[15] LITIGII

Orice neînțelegeri născute din sau în legătură cu prezentul contract vor fi soluționate pe cale amiabilă. În caz contrar, diferendul ivit se va soluționa de către instanțele judecătorești competențe din România.

[16] MODIFICAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

De fiecare dată când modificăm acest document Temeni și Condiții utilizării site-ului www.ACTE-RS.ro veți fi informat. Noile modificări in Termeni și Condiții vor intră în vigoare la dată publicării pe www.ACTE-RS.ro.

Ver 1.0 – 28.12.2022


Pagină Politica de Confidențialitate oferă mai multe informații referitoare la Termeni și Condiții precum și la Politica de Confidențialitate.